Skip to main content

As uitstrooien op het strand

As uitstrooien op het strand is een mooie manier om afscheid te nemen van uw dierbare. Met de TOLAD kunt u alleen of in groepsverband een wandeling maken op het strand of in de duinen, bij iedere stap laat de TOLAD een dotje as achter. Tijdens de wandeling kunt u samen herinneringen delen over de overledenen terwijl de as wordt uitgestrooid op het strand. Na afloop kunt u nog een kopje koffie drinken bij een strandtent.

» Lees ervaringen met de TOLAD
Bel mij terug over de mogelijkheden
tolad-strand

Mag je as uitstrooien op het strand?

Het verstrooien van as op het strand is toegestaan, mits u toestemming hebt van de grondeigenaar. Onze ervaring is dat strand-en boswachters blij zijn met deze manier van as uitstrooien. Omdat de as over een groot gebied verspreid wordt en dus geen overlast veroorzaakt. Het is wel belangrijk om altijd vooraf contact op te nemen met de eigenaar van het gebied om te kijken of en waar het uitstrooien plaats kan vinden.

Bekijk hier ons overzicht voor as uitstrooien in Nederland.

» Bekijk TOLAD in de webshop

Hoe werkt de TOLAD?

De TOLAD is een wandelstok die u vult met de as. Op een zelf gekozen moment maakt u, alleen of met anderen, een wandeltocht met de TOLAD. Bij iedere stap zet u de stok op de grond en drukt deze licht in: zo laat u telkens een beetje as vrij.

as-uitstrooien-strand
strandwandeling-tolad

Dag 1.

Dag 5.

Laten verstrooien.
In het gebied van uw keuze.

Als u liever niet zelf de as van uw dierbare verstrooit, dan kunnen wij dat voor u doen tijdens een wandeling met de TOLAD in het door u gekozen gebied. De kosten voor het laten verstrooien bedragen €150+ kmvergoeding

» Bekijk TOLAD in de webshop
as uitstrooien in de natuur
× Heb je een vraag?