Skip to main content

H et is zo fijn om terugkoppeling van klanten te krijgen. Ik bouw vaak tijdens telefoongesprekken waarin men vraagt om informatie over de TOLAD zo'n fijne band op met klanten, dat het voor mij eigenlijk heel natuurlijk is om hen te vragen of ze hun ervaring na de wandeling misschien zouden willen delen.
Op de eerste plaats omdat ik zelf steeds weer benieuwd ben hoe men de afscheidswandeling heeft ervaren, maar ook omdat het voor mensen die de TOLAD nog niet kennen heel fijn moet zijn om ervaringen van anderen te lezen.

En vaak wil  men die ervaring dan met ons delen, én we mogen die regelmatig met onze volgers delen. We krijgen er dan zelfs foto's bij om stil van te worden, zo mooi.... Afgelopen week kreeg ik weer een prachtige foto toegestuurd, met daarbij het volgende bericht:

Geachte medewerkers van Tolad,

Wij hebben afgelopen weekend op een ontzettend mooie manier afscheid kunnen nemen van onze pa op Texel.

Werkelijk een geweldige manier van “verstrooien”
Ook wil ik u hartelijk danken voor de plezierige telefonische contacten met betrekking tot het gebruik van de Tolad.

Met een gastvrije groet...

Dit soort berichten doet ons echt goed. Het is zo mooi om iets wezenlijks toe te kunnen voegen aan een afscheid. Daar word je toch blij van?
En wat denkt u van die prachtige foto?  ...wat bof ik toch met mijn werk.....

Fijne band met klanten

Prachtige ervaringen worden gedeeld.

Wat bof ik met mijn werk...

Laat een bericht achter

× Heb je een vraag?