Skip to main content

As uitstrooien
Den Haag

Wanneer een dierbare overledene heeft gewoond in Den Haag, er graag ging wandelen of op een andere manier een band had met de stad, is het waardevol om daar de as van de overledene uit te strooien. As uitstrooien in Den Haag is zeker mogelijk aangezien er veel geschikte locaties te vinden zijn in en rondom de stad.

As verstrooien TOLAD

Er zijn verschillende manieren om as uit te strooien zoals met een asbus, een vuurpijl of een TOLAD wandelstok. Door as uit te strooien met de TOLAD wandelstok is het mogelijk meerdere nabestaanden de kans te geven om deel te laten nemen aan het verstrooiingsproces. De TOLAD wandelstok kan namelijk van hand tot hand gaan en laat bij iedere stap van de afscheidswandeling een klein dotje as achter. In en rondom Den Haag zijn verschillende locaties waar een afscheidswandeling met de TOLAD wandelstok gemaakt kan worden.

» Bekijk de TOLAD in de webshop
Bel mij terug
tolad-strand

As uitstrooien op strand Den Haag

De stad Den Haag ligt aan zee en beschikt over meerdere prachtige stranden. Wanneer de overledene graag naar het strand in Den Haag ging voor een wandeling of een vakantie, is dit wellicht een goede locatie voor een afscheidswandeling met de TOLAD wandelstok. Er zijn diverse wandelroutes denkbaar voor een wandeling in gezelschap van familie of vrienden met de TOLAD wandelstok. Na de wandeling kan men terecht in één van de vele horecagelegenheden op het strand die het hele jaar door geopend zijn.

strandwandeling-tolad

As uitstrooien in het Haagse bos

Het Haagse Bos omvat maar liefst 110 hectare waardoor er veel verschillende routes mogelijk zijn. Ondanks dat het Haagse Bos midden in Den Haag ligt, is het er rustig. Daarom is het mogelijk om er een afscheidswandeling met de TOLAD wandelstok te maken.

as-uitstrooien-bos-tolad

As uitrooien in Nationaal Park Hollandse Duinen

Het Nationaal Park Hollandse Duinen omvat een groot gebied van Hoek van Holland tot aan de grens met de provincie Noord-Holland. Het park is erg divers doordat het natuurlijke gebieden zoals strandvlakten, duinen en bos omvat, maar ook stedelijke gebieden zoals de steden Den Haag en Leiden. Vanwege deze grote diversiteit zijn er vele mogelijkheden voor een afscheidswandeling met de TOLAD.

as-uitstrooien-duinen

As uitstrooien in het Westduinpark

Het Westduinpark bevindt zich tussen de stad Den Haag en de zee en loopt van Kijkduin tot aan Scheveningen. In het gebied leven veel verschillende dier- en plantensoorten. Door de diverse flora en fauna is het gebied geliefd bij velen. Als de overleden dierbare net als veel andere mensen een band had met het Westduinpark is het een fijn gevoel om de as van de overledene daar uit te strooien.

westduinpark

Mag je overal as uitstrooien?

As uitstrooien is in veel gemeentes toegestaan. Bekijk hier ons overzicht voor as uitstrooien in Nederland.

» Informatie over as uitstrooien in Nederland
verstrooicertificaat-tolad

As verstrooien Den Haag

As verstrooien in Den Haag en omstreken met de TOLAD wandelstok is op veel locaties mogelijk. De wandelgebieden in en rondom de stad zijn erg divers waardoor er veel verschillende soorten wandelroutes denkbaar zijn. Wanneer de overleden dierbare een band had met een bepaald gebied in of rondom Den Haag is het een fijn gevoel om de as van de overledene daar stap voor stap met nabestaanden uit te strooien.

» Neem contact met ons op
wandelen-dotje-as-achterlaten
× Heb je een vraag?