Skip to main content

D e voordelen van de TOLAD

Een product dat je niet goed kent, koop je eigenlijk niet zomaar. Dat geldt waarschijnlijk ook voor de TOLAD. Een laatste stap in het afscheidsproces maar nog zo onbekend bij velen. Samen met vrienden, familie en de TOLAD maak je de laatste wandeling met je dierbare overledene. Een speciale wandeling, die herinneringen oproept en een mooie nieuwe herinnering toevoegt. Maar wat is het voordeel van de TOLAD bij die laatste stap? We zetten er een aantal voor u op een rijtje.

De as wordt verspreid over de hele route
Normaal gesproken wordt er met het uitstrooien van as voor één specifieke plek gekozen waar de as verstrooid wordt. Dan blijft er een berg as liggen dat ziet er niet altijd even prettig uit. Voor de nabestaanden niet, maar ook voor de mensen die daarna langs die plek lopen is het niet prettig. Met de TOLAD voorkomt u dat door tijdens de wandeling steeds kleine beetjes as los te laten. Deze kleine hoopjes as blijven geen weken zichtbaar, ze verdwijnen snel in de ondergrond. Je hebt met de TOLAD zelfs de mogelijkheid om de as op 2 verschillende routes uit te strooien. Deze mogelijkheid wordt door velen bijzonder gewaardeerd.

Makkelijk in gebruik
Door de brede vulopening is de TOLAD makkelijk te vullen. Het handvat van de TOLAD ligt lekker in de hand. Dit maakt het prettig wandelen. Het handvat is groot genoeg om met tweeën vast te houden, wat fijn is voor de beleving én het dragen verlicht. Ook kinderen kunnen de TOLAD makkelijk vasthouden. Het feit dat de TOLAD lekker in de hand ligt maakt dat het wandelen heel natuurlijk en fijn aanvoelt. Een fijne en stevige wandelstok waarmee op een mooie, respectvolle manier afscheid genomen kan worden.

Je komt niet meer onder de as te zitten
Bij het uitstrooien van as is het moeilijk de controle te behouden. Er hoeft maar een briesje te staan en je hebt as op je kleding.
Dit is natuurlijk niet prettig, en bezorgt een erg ongemakkelijk. Met de TOLAD waait er geen as weg, maar deze komt netjes op de grond terecht en blijft netjes liggen in een subtiel spoor van kleine dotjes.

Drie designs
Om ervoor te zorgen dat de TOLAD zo goed mogelijk bij je past, zijn er 3 designs waar je uit kunt kiezen. Zo is er altijd wel een model dat bij je past.
Met deze designs zijn zowel in Nederland als in Amerika al prijzen gewonnen….

Een unieke beleving
De laatste wandeling met de TOLAD maak je in een omgeving die jij kiest. Die plek die de overledenen dierbaar was, of een speciale betekenis heeft voor de familie. Zo versterkt het gekozen gebied de beleving van het afscheid. Een herinnering om voor altijd vast te houden.

Binnenkort maken we die herinnering nog mooier…. Blijf de TOLAD volgen…

De voordelen.

Niet ongemakkelijk morsen.

Een unieke beleving.

Laat een bericht achter

× Heb je een vraag?