Skip to main content

N og een telefoongesprekje met een nabestaande die blij is met de TOLAD;

Mijn moeder hield zo van wandelen in het bos en de wind door haar haren. Ik weet zeker dat dit een goede manier is voor haar asbestemming.
Ik had een mooie urn besteld en dacht: Eerst dat maar, dan kijk ik later wel verder”. De urn kwam en die was beschadigd, dus moest terug. Ik baalde daar al van, maar er werd een nieuwe urn besteld en die werd omgeruild. Die was echter ook niet goed. Toen dacht ik: ”dan ga ik maar eens verder kijken voor iets anders”.

En ik vond op internet de TOLAD en dacht meteen: “Dát moet het dan zijn!” Ik wil graag een brochure aanvragen, zodat ik het ook aan mijn zoon kan laten zien en aan de anderen die erbij zullen zijn.

Vanzelfsprekend kreeg Mevrouw de brochure, zodat ze weloverwogen kunnen beslissen of de TOLAD de beste manier voor hen is om de as van haar moeder te verstrooien.

Mijn moeder hield zo van wandelen

Dát moet het dan zijn!

Laat een bericht achter

× Heb je een vraag?