Skip to main content

Er was eens een klein en fijn hondje wiens as al jarenlang op de kast stond te wachten. Het dier was zo geliefd bij zijn baasje, dat haar laatste wens was ‘na haar overlijden samen met haar hondje te worden uitgestrooid’.

Omdat de familie veel van hun tante en haar hondje hielden gingen zij op zoek hoe haar wens te kunnen vervullen. Via vrienden vonden zij de TOLAD For You, een holle wandelstok groot genoeg voor alle as en zo gemaakt dat je de as er wandelend mee kon verstrooien.
Zo ging de familie op pad. Met de TOLAD For You in de hand met daarin de as van het hondje en zijn baasje. Ze liepen daar waar beide altijd samen hadden gewandeld, gerend en gespeeld. Bij elke stap die ze zetten liet de TOLAD For You een beetje as van beide achter en maakte zo een spoor van liefde en verdriet. Op sommige plekjes, waar het hondje zo dol op was, stonden ze even stil om een extra dotje as achter te laten, omdat het hondje dat verdiende.

Het was een fijne wandeling en de TOLAD For You was als een trouwe vriend die hen hielp om afscheid te nemen op een manier die passend was.
Bij thuiskomst werd de TOLAD met liefde opgeborgen in de koker op zolder. Als oom overlijdt, wist de familie, zal ook zijn as in die TOLAD gaan om te verstrooien naast zijn geliefde wandelpad.

Laat een bericht achter

× Heb je een vraag?